Рамзан Кадиров. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че Чеченската република е готова да предостави на сирийските терористи място на гробищата. Това заяви самият Кадиров по руската телевизия  „Първи канал“.

Той отбеляза, че Чечения ще направи всичко възможно, за да обезопаси руските региони.

Кадиров разказа, че в Чеченската република вече са създадени специални отряди за борба с бунтовниците от терористичнита групировка „Ислямска държава“.

По думите му, ако терористите от Сирия пожелаят да отидат в Северен Кавказ, ще им бъде даден отпор.

„С удоволствие ще ги приемем. Дали ще става дума за билети за театър или за място на гробищата, това още не се знае“, пошегува се Кадиров, цитиран от Газета.ру..

 

Коментари Напиши коментар

34

Некъф

преди 2 години

А тоз кой ще го вкара в гроба. Чеченците са най-мръсните мюсюлмани (не, че има чисти де).

33

Анонимен

преди 2 години

Кой беше тоя? Ислямска държава, като беше във вихъра си.. Не го чувах да писка? Тогава само САЩ отидоха... Сега вече всички са мъже :)

32

Анонимен

преди 2 години

Путин е ВЕЛИК!!!Да вземеш народ,като Чеченците на своя страна е ход за който краварите си хапят лакътя!Почти всички Чеченци са Арийци(русоляви и със сини очи)Чеченците имат 20% повече мускулна маса на единица тегло,30% повече виталност на белите дробове.Въобще те са машини!Ако терористчета в се опитат да влязат в Русия,ще ядат такава хурка,че Свят ще им се завие!И тези грешки на природата го знаят и понеже,като всички страхливци,са силни,докато са банда,а по отделно са страхливи ***.39502