Една от най-великите метъл банди идва в България за самостоятелен концерт по покана на Fest Team. Pantera на живо – немислимата мечта на няколко поколения български фенове на тежките рифове, става реалност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба от утре, 23 ноември (сряда), в 10:00 сутринта.

Pantera е без съмнение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Philip Anselmo, китарист Dimebag Darrell, неговия брат, барабаниста Vinnie Paul и басиста Rex Brown, бързо се издига до огромен световен успех през 90-те години на миналия век с множество златни и платинени албуми, разпродадени турнета и четири номинации за "Грами".

И до днес техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „Cowboys From Hell“, „Vulgar Display Of Power“ и „Far Beyond Driven”, който става номер 1 в Billboard.  

Предварителната продажба на билети за концерта стартира на 23 ноември в 10:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club. В специална подкатегория на сайта на Fest Team пък още днес в 10:00 стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат уникален код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба.

Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно. В петък - 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase