Над 30 тира пристигнаха в Могилово за изграждане на сцената на очаквания рок фестивал Midalidare Rock In The Wine Valley.  

Фестът очаква феновете на рок музиката на 14, 15, 16 и 17 юли. На фестивала в долината на виното вече е изградена най-голямата налична сцена в България, която е с впечатляващите 36 метра и разполага с три екрана.

За изграждането й в Могилово дойдоха 31 тира, а екип от над 300 души беше ангажиран за построяването както и 10 тежкотоварни превозни средства – мотокари, кран, багери и др., съобщават организаторите.

Специално за фестивала вече е осигурен и допълнителен ток от два мегавата, както и специалната платформа, която ще качва продукцията на Judas Priest.

На сцената в Долината на виното ще видим - Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Организаторите припомнят, че билетите, закупени за изданията през 2020-2021, които бяха отложени заради пандемията от коронавирус, ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase