Godsmack идват за второто си самостоятелно шоу в столичната зала "Арена Армеец". След разпродадения концерт през март 2019-а година, феновете ще имат шанса да ги видят отново на 25 октомври 2022-а година с шоу, в което ще чуем всичките им хитове и нови парчета.

Очаква се щатската рок банда да издаде осмия си студио албум през следващата година.

Godsmack са носители на наградата „Artist’s of the Year” на The Billboard Music Awards през 2001 и номинирани 4 пъти за престижните награди Grammy. Групата е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в Billboard Top 200. Това ги нарежда до групи като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park, които имат същия успех.
"Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем", заяви вокалът Sully Erna в препълнената „Арена Армеец“ през 2019. 3 години след тези думи Godsmack ще изпълнят обещанието си през 2022-а година.

Билетите за шоуто влизат в продажба на 20 декември, понеделник, от 12:00 часа в мрежата на Eventim.

Първите 200 билета на терен са на промоционална цена!

Коментари Напиши коментар

8

Атанас Велмазов

преди 5 месеца

Тия никога не съм разбирал ЗАЩО СА ИЗВЕСТНИ ?????????? Абсолютни некадърници, не мога да повярвам, че някой ги слуша....

7

Deep Zone

преди 5 месеца

"Откъде" се пише заедно, ама как да знаеш, като си чел една книга като ББ, само че при теб не е Винету, а Библията...Няма да ни липсваш, а ние ще се преброим на концерта с огромен кеф :D

6

Анонимен

преди 5 месеца

Сатанистите в БГ ще бъдат преброени на концерта... Другия месец се махам от тази държавица !