Снимка: Тангра

Емблематичната българска рок група "Тангра" ще изнесе концерт за първи път в София това лято, за радост на многобройните си фенове.

Настоящият състав на бандата е Дани Ганчев (клавишни, вокал), Боби Косатката (вокал, китара), Иво Чалъков (китара), Валери Григоров - Рио (бас-китара, вокали) и Стефан Попов (барабани).

След загубата на един от основателите си – Константин Марков, музикантите са решени и в негова памет да възобновят концертна дейност и обещават много нови и свежи моменти в звученето си.

"Тангра" е създадена през далечната 1976 г., а през годините до днес, често е сменяла стила и звученето си, под влиянието на различните емблематични музиканти, които са били част от нея. Непреходни обаче остават легендарните парчета на “Тангра”, като “Нашият град”, “Богатство”, "Любовта, без която не можем", "Бъди какъвто си", "Оловният войник", “Жулиета”, “Черно-бяла снимка” и още много други, които ще звучат в пълния си блясък в Кино Кабана на 25 август от 20:00 часа.

Билети за събитето можете да намерите в системата на eventim.bg, urbo.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. на място.

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тангра е много добра група. Дани Ганчев винаги е бил мозъкът на групата!!!

7

до 1

преди 3 месеца

До Анонимен ако всеки ден ръгаш чушки в боба не разбираш защо някои предпочитат шампанско с чер хайвер

6

да ама не

преди 3 месеца

Пропуснали сте най-великата им песен АКО ИМАШ ВРЕМЕ по текст на миряна Башева и музика на Александър Петрунов изпълнена зашеметяващо в залата на Студентския дом в София по време на конкрса за младежка песен ,който спечелва.