Заради продължаващата пандемия от COVID-19, турнето на хеви метъл легендите Judas Priest се отлага за 2022.

Групата, водена от емблематичния си фронтмен Роб Халфорд, e eдна от най-важните на световната рок сцена и трябваше да отбележи своята 50 годишнина с впечатляващо световно турне, което заради пандемията се отлага за втори път. Добрата новина все пак е, че има потвърдена нова дата за България и рок легендите ще са част от фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2022 на 17 юли догодина.

Заедно с тях на фестивала през 2022 г. ще дойдат и The Dead Daisies, които също трябваше да са част от Midalidare Rock In The Wine Valley 2021.

Въпреки отпадането на две от основните групи, организаторите на Midalidare Rock In the Wine Valley все още са оптимисти, че фестивал това лято ще има.

"Въпреки отпадането на Judas Priest и The Dead Daisies от афиша на фестивала през тази година, ние продължаваме да сме оптимисти и да работим по осъществяването на Midalidare Rock In the Wine Valley през тази година. Водим разговори с всички останали банди и ще имаме нужда от допълнително време за преговори. На 17 май (понеделник) 2021 година ще обявим официалното ни становище за провеждане на Midalidare Rock In The Wine Valley 2021, както и тогава ще дадем възможност за връщане на фестивалните билети за тази година. Съжаляваме, заедно с всички фенове на рока, за поредната принудителна промяна, но вярваме, че лятото на 2021 не е загубено", споделят организаторите на фестивала.

Те отбелязват, че всички еднодневни билети закупени за деня на Judas Priest ще важат за новата дата през 2022 година, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне еднодневния билет за Judas Priest ще може да го направи от мястото на закупуване от 7-ми април до 17-и май 2021-а година.

От днес в продажба са и еднодневни билети за Judas Priest за фестивала Midalidare Rock In the Wine Valley 2022.

Коментари Напиши коментар

14

HMLF

преди 1 месец

Силве , чакаме DVD-то, беше уникален концерт.

13

Атанас Велмазов

преди 1 месец

Повече фестивали няма да има, някой трябва да е наистина много наивен и ма.лоумен за да си мисли, че този фестивал някога ще се проведе някога ..идва пета, шеста, седма вълна, нови щамове и тн, цирка върви, ОВЦЕТЕ си траят !

12

Силвия

преди 1 месец

А пък U.D.O., въпреки пандемията, направиха макар и единствен концерт в Пловдив. Удо е великан, титан!