Снимка: БГНЕС

Вокалистът на популярната родна банда Jeremy? Ерсин Мустафов е станал жертва на обир в столицата. При това за броени минути.

"Днес пристигнах във София за снимките на новия сингъл на JEREMY? От няколко месеца работя върху третия ни албум в Каварна. Песните са чудесни. Разтоварих от колата личен багаж и любимата ми китара и останалите неща оставих във колата за втори курс... за 15 минути! От колата е открадната следната техника:

- китарен усилвател Vox AC15C1
- педалборд RockBoard със съдържание: Fulltone OCD V2, MXR Phase 90, Electro Harmonix Memory Toy, Boss DS-1 Keeley mod, Boss Tuner TU-3, MOOER MICRO POWER SUPPLY, A/B Switch Pedal
- Cymatic Audio LP-16 Live Player Multi-track Performance Playback System
- Behringer DI800 Ultra-DI Pro v2

И още много лични вещи, за които няма нужда да споделям тук. Моля, споделете съдържанието на този пост за да достигне до повече колеги музиканти. Убеден съм, че тази техника ще се появи или в заложните къщи, или в OLX или във фейсбук групите за продажба на музикална техника и инструменти", написа Ерсин в социалните мрежи.

Музикантът вече е уведомил полицията, но не е оптимист.

"Тече следствие (знам, че следствието ще мине, ще бъде повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител и след два месеца ще получа писмо с което ще ме уведомят, че делото се приключва поради нещо си.... И преди ми се е случвало, затова знам) Патрулката, с която пристигна на мястото след около 30 минути, полицаят ми каза "Добре дошъл в София"! Бусът със служители от "така нареченото следствие" пристигна след 120 минути. Никога не съм виждал по-отегчени и заядливи хора!", допълва певецът. И завърва с въпроса: "Кажете ми една причина поради която да остана във България? Не се шегувам!".

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 7 месеца

Родата му е по бранетУ

70

Анонимен

преди 9 месеца

До 62Ти пък кой беше, че не мога да се сетя?

69

Мария-Магдалена

преди 10 месеца

Причина за оставане: За да пееш пак кавъри в 16ч. пред 30тина каки, целият облян в пот, на закриването на сезона в Априлци или Първомайци.