Снимка: личен архив

Популярната българска група "Сигнал" ще направи първия си концерт след карантината на 3 октомври в столичния клуб Joy Station. В рамките на два часа феновете ще се пренесат в едно по-добро духовно измерение с песни, превърнали се в житейски саундтрак за две поколения – "Да те жадувам", "Сбогом", "Да или не" и др.

"Пандемията не е по-силна от рокендрола! Преживяхме интересен период, в който срещите с публиката ни бяха отнети, но социалната дистанция като че ли ни сближи повече от всякога и изостри липсата към малките неща – удоволствието от споделения концерт с приятели, от това да напуснем дома си без страх и да се движим свободно. Елате, за да празнуваме заедно живота и хубавата музика!", призова фронтменът Йордан Караджов.

В унисон с противоепидемичените мерки, в клуба ще бъдат допуснати ограничен брой фенове, а билетите вече са пуснати в продажба.

Коментари Напиши коментар

13

Да

преди 10 месеца

До Иван Петков За съжаление-доста лош концерт.. С една соло китара и един бас и барабани-звучат по зле и от Моторхед! А озвучаването бе под всякаква критика! Следващия път не бих дал 30 лв. за билет за такъв концерт.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя пенсии докога ще пеят?

11

Иван Петков

преди 1 година

Сигнал свириха на летния театър в Пловдив преди два месеца...пак глупости пишете.