Емблематичната метъл група Helloween се завръща в България за нов концерт с нов албум и всичките си хитове.

След огромния успех на "Pumpkins United", хеви метъл легендите се завръщат с новото турне United Alive Tour Part II, което идва и в България на 12 ноември.

Helloween, чийто нов албум ще излезе в края на лятото, тръгват на ново световно турне през септември. Освен новите песни, от все още неозаглавения албум, групата ще изпълни и най-големите си хитове в оригиналния си състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

"Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо", споделя вокалистът Andi Deris. "Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път", допълва Markus Grosskopf

"За нас е чест, че Helloween отново ни се доверяват и ще можем да предложим и това шоу на феновете в България. Очаква се турнето да мине през минимум 32 държави, сред които Италия, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Русия, Финландия, Естония, Швейцария и разбира се България. Ако предишното турне беше определяно като „хеви метъл турнето на годината“, просто можем да си представим какво ни подготвят сега немските метъл легенди, със сигурност не е за изпускане", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Концертът на Helloween ще се проведе на 12 ноември от 19:00 часа в столичната зала "Арена Армеец".

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.

Първите 200 билета са на промоционална цена от 60 лева (правостоящи), след това регулярните ще са 70 лева (правостоящи) и 80 и 90 лева за седящи места.

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

С тях израснах. Невероятни дори и сега след толкова години. Е малко по остарели ама и ние феновете от едно време поодъртяхме... леко. Важното е че правят хубаво шоу. Никога не бях ги гледал в България но тук в Монреал където живея съм бил два пъти на техни концерти. Беше много яко. Имат си и тук сериозни фенове и ги уважават. Живи и здрави да са и да творят още. Класика са!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Дано да не измрат дотогава.

9

До радио ш лагер

преди 1 година

Няма да слушаме това радио повече!
Напишете все пак и честотата, за да може да се блокира на тунера.