SLNG ще представят новия си сингъл "Бели петна", в който участие взима и Bobo, с лайв на сцената на City Stage на 26-ти  септември. Новото видео вече е налично в YouTube канала на лейбъла Монте Мюзик и подгрява излизането на третия албум на групата, който се очаква до края на годината.

"Сленг" е една от първите български банди и оставят в историята на родната музика хитове като "Мой свят", "Синьо", "Любовта няма край" и др. Фатален инцидент с вокалиста и двигател на формацията Дими Екимов е причината останалите членове да продължат по друг път. Няколко години по-късно, през 2012 година музикантите отново се събират като оттогава работят с вокалистa Владимир Михайлов (Сафо, Rewind).

Към днешна дата SLNG е в състав Владимир Михайлов - вокал, китари, Калин Петров (Сленг, Акага) – клавишни, Младен Несторов (Сленг, Ахат) – бас китара, Петър Рангелов (Дюн) - китари, Алекс Лазаров (Ахат) - барабани.

За концерта този четвъртък групата излиза в пълен състав, а специален гост ще бъде Бобо.

Автор на музиката е Владо. Текстът е на Владо и Бобо, аранжиментът е дело на бандата.

Видеото на "Бели петна" е заснето за 4 дни на различни локации и за направата му, освен ражисьорът Гепи, се грижи екипът на студио Jeng. В него участва актрисата Деси Моралес, с която Владо се познава от многобройните им срещи на филмовата площадка, както и малкият син на Владо - Зари.

Билети за концерта на SLNG вече са в продажба в мрежата на Ивентим на цена от 10 лв.
 

Коментари Напиши коментар