Снимка: Bulgaria On Air

Видео 11.07.2018

"Родени за рок"! "Конкурент" се завръща с нова песен

Групата "Конкурент" излиза с ново парче - "Родени за рок", а в края на годината феновете могат да очакват и албум. "Масово мнението е, че новата песен е по-добрата версия на "Дай ми време" - казва вокалът и създател на "Конкурент" Емил Анчев.

Тази песен ще я задмине по успеваемост, надявам се. Търсихме музикалност. Решихме в новия албум повечето песни да са такива, искаме хората да се забавляват с нашите песни".

По думите му другият сингъл ще бъде изненада и ще излезе през октомври или ноември със заглавие "По трудния път".

Още по темата

"Ние успяхме в рока. Сбъднахме нашите мечти. Животът ни така премина, че станахме група и станахме известни. Всички групи, които слушахме, после се качихме и свирихме заедно с тях", отбеляза музикантът пред Bulgaria ON AIR. На 19 и 20 август групата ще свири във Варна на фестивала "Мега рок".


 

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 месеца

Тея момчета предлагам вече да мислят за пенсия..

4

Гробокопач

преди 9 месеца

До Джедай Мастър
Умряла работа;))) е тая песен "Родени за рок". Лошият социализъм, който бе оплют от такива като тебе, джедайче, носеше творческата хранителна среда за големите албуми на българските рок групи. Идването на демокрацията, просто ги уби. Защо? Защото рухна хранителната среда, която стимулираше творчеството им.

3

Джедай Мастър

преди 9 месеца

За българска музика песента си е направо шедьовър. Иначе звучи остаряло, особено рифът е почти Jump на Ван Хален, но не толкова яко.