Съли Ерна. Снимка: Булфото, архив

Щатската рок банда Godsmack ще забият за първи път в София. Номинирани 4 пъти за наградите Грами, музикантите идват с всичките си хитове в София през ноември.

Групата от Бостън включи и България в турнето си по повод най-новия им албум "When Legends Rise", по който работиха през цялата 2017-та. Той идва четири години по-късно от предишния им - "1000 hp".

"За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит. Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа", споделя вокалът Съли Ерна.

"Godsmack отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест, и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум, феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега", заяви Алекси Калев от Bulgarian Live Music.

Godsmack ще излязат на 27 ноември в зала "Арена Армеец", а билетите тръгват в продажба от утре, 22 май, в мрежaта на Eventim в цялата страна, Билетен център на НДК, Български пощи. Първите 200 билета на терен са на промоционална цена от 60 лева. След това цените на терен ще са 70 лева, а седящите са на цени от 80 и 90 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase