Снимка: PR

Само месец остава до едно от най-големите рок събития тази година у нас – концертът на Helloween. Бандата идва у нас на 14 декември, като шоуто е част от турнето им "Pumpkins United".

Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу в "Арена Армеец".

"Изключително сме щастливи, че ще видим легендите с това супер шоу и у нас. Самият факт, че вече има разпродадени концерти от турнето им говори красноречиво за интереса към него. С темповете, с които се движим у нас очакваме и тук концертът им да е разпродаден", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, цените са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

Коментари Напиши коментар

5

Някой си там

преди 3 години

До Анонимен

А ти бе.. какъв ти е проблема... като не ги харесваш.. по добре не пиши нищо!
Един ми пише за Слави.. друг не знае къде се намира, аре. Легендите са си легенди.. ако искаш ги слушай, ако ли не.. твой проблем!

4

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се за въпроса, обаче не е ли по-правилно да се напише, че се "купуват като топъл хляб"?! За първи път чувам, че дадена стока може да се харчи... :д

3

Анонимен

преди 3 години

Тия момци имаха един два хита още като бях ученик в гимназията.
Сега внук ми е ученик в гимназията и ще ходи да ги слуша.