Снимка: Булфото

Новият албум на група P.I.F. – "P.I.F.5" е напълно готов и ще бъде представен официално на 13 февруари в столичния Sofia Live Club.

Началният час на събитието е 22:30 часа, а точно по същото време ще стартира и официалната продажба на албума от сайта на бандата - www.pifband.com. Той ще бъде достъпен за директен данлоуд, след изпращане на SMS и получаване на уникален линк, за да се изтегли, а цената му ще бъде 2,40 лв. с ДДС.

С този жест бандата прави реверанс към своите феновете и се надява да зарадва възможно повече от тях, особено в навечерието на двата любими празника – Деня на влюбените и Трифон Зарезан.

За тези пък, които искат "да пипнат" албума - той ще се продава на място в клуба по време на събитието или ще може да се поръча от сайта на групата. Самото CD ще съдържа три бонус парчета и художествен разказ за процеса на записването му и разбира се ексклузивни кадри.

Билети за официалната промоция на 13 февруари са в продажба в мрежата на Еventim на цена 10 лв., а на място ще са по 12 лв.

Коментари Напиши коментар

2

борискина

преди 5 години

уникално слаба група,само шумът им е голям,не стават нито за слушане ,нито за танцуване

1

Сашкина

преди 6 години

Най-уникалната бг банда на всички времена! Успех, момчета!