Снимка: СМЕ

Остават само два дни преди София да бъде разтърсена от шоуто на Judas Priest и Helloween. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум 'Redeemer of Souls'.

Техническата подготовка започва от утре, 29 юни, когато у нас ще започне изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор.
Judas Priest са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Халфорд. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16,00 ч. в пространството пред „Арена Армеец“.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, съобщиха организаторите от СМЕ.

Helloween ще се качат на сцената в 20:00 часа със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина.

Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Ограничено количество билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лева могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

Коментари Напиши коментар

8

фсб

преди 5 години

остаряха... ще отида на концерта само защото ми купиха билет... иначе съм бил 5 пъти на хелоъин и 3 на халфорд, но вече не са това което бяха...

7

Анонимен

преди 5 години

This is the painkilllllllleeeeerrrr!!!! PAIN!!!

6

Джедай Мастър

преди 5 години

Само 5 думи ще кажа, които изчерпват всичко за казване: "Faster than a bullet, terrifying scream..."