Снимка: BGTSC

Утре предстои един от вълнуващите концерти за почитателите на твърдия звук. Gamma Ray, Rhapsody of Fire и Wartime ще забият на сцената в столичната зала Универсиада, която ще бъде домакин на турнето Empire of the Undead Tour.

Вратите на залата ще отворят в 18.30 часа, а час по-късно започва сета на Wartime. В 20.20 часа пред феновете ще излязат Rhapsody of Fire, а хедлайнерите се очакват в 21.50 часа, съобщиха организаторите от BGTSC.
 
Деца под 11 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация. С придружител трябва да бъдат и всички под 18 години, като трябва да се има предвид, че един човек ще може да придружава само един непълнолетен.

Забранено е внасянето на храни и напитки, видео камери и професионални  фотоапарати, всякакви остри и опасни  предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено, а тези с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета, предупреждават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase