Анди Дерис от Helloween ще се завърне в Каварна. Снимка: Reuters

На 28 и 29 юни Каварна отново ще бъде подвластна на рока, а организаторите обявиха и групите за фестивала.

На 28 юни хедлайнер на Kavarna Rock ще бъде Europe, като шведската банда ще посети България след турне на Острова с Foreigner. По желание на феновете Helloween, които бяха част от първото издание на фестa, ще се завърнат в Каварна като хедлайнер в неделя, 29 юни. Участието във фестивали от ранга на Wacken, Bang your head, Masters of Rock, заедно с предварително изкупените билети за шоута по цял свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъл музиката.      

В програмата на Kavarna Rock ще се включат и други популярни групи. Sabaton са потвърдили своето участие заедно с легендарната рок пауър банда Krokus. Двете групи, които ще се появят малко преди хедлайнерите, обещават да заредят хилядите почитатели до краен предел малко преди финала.

Швейцарците Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids, бившият китарист на Scorpions – Jon Uli Roth и основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, също ще излязат пред българска публика.

"Феновете на Каварна споделиха с нас любимите си изпълнители и ние се съобразихме с техните желания. Всички музиканти, потвърдили участие, са познати като невероятни лайв изпълнители, така че се подгответе за един незабравим Kavarna Rock 2014", споделят от организаторите.

Те напомнят, че тези, които закупят двудневен билет за фестивала предварително, ще получат ексклузивен билет за допълнителния 27 юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.

Цените на двойните билети за Kavarna Rock 2014 до 9 март ще бъдат 70 лева, след което до 22 юни ще струват по 80 лева. В седмицата на фестивала от 23 юни до 29 юни пропуските ще се продават по 90 лева.

Коментари Напиши коментар

3

10010

преди 7 години

Гледал съм фестивала Wacken по немската телевизия в няколко части, нещо уникално е.
А това да дойдат групи като Helloween, Europe, Foreigner е невероятно. Наистина не мога без тази музика.
Само рок и метъл!!! \m/

2

Анонимен

преди 7 години

Helloween-VELIKI

1

Отново

преди 7 години

Шанс за Юръп да посвирят в Ейша Майнър.