Снимка: Булфото

Легендарната рок група "Сигнал" продължава с честванията на своята 35-годишнина, като тази вечер ще бъде кулминацията с голям концерт в зала Арена Армеец. Началото е 19.30 часа.

Освен с най-големите им хитове празникът ще бъде отбелязан и с премиера на най-новата им песен "Нашата любов".

"Събираме се отново в оригиналния състав на "Сигнал" след 22 години раздяла. Хилядите концерти само подсилват любовта ни към публиката и затова създадохме "Нашата любов" - от благодарност към феновете и в желанието си да поддържаме тази силна взаимна връзка", споделя фронтменът на групата Йордан Караджов.

Концертът тази вечер ще бъде 135 минути, а феновете ще видят специално изградена модерна сцена, оборудвана с последно поколение озвучителна, осветителна и мултимедийна техника.

В контекста на посланието "Нашата любов" част от средствата от концерта ще бъдат отделени за закупуването на специализиран транспорт за хора с увреждания.

Някой от зрителите пък ще си тръгне с тунингован поръчков мотор в цветовете на родния трибагреник. Друг от феновете на "Сигнал" пък ще се сдобие от томболата с нова електрическа китара "Фендер Стратокастер".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase