Специален проект We Are The Champions ще зарадва почитателите на незабравимия Фреди Меркюри и Queen на 23 ноември в столичния мол Paradise Center.

Фреди ще се превъплъти в гласа на Рене Ранев. Момчетата от We Are The Champions за краткото време от създаването на този проект са го представили успешно на доста клубни сцени. Феновете на Queen ще могат да се насладят на най-великите хитове на идолите си като We Are The Champions, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Killer Queen и др.

Създателите на We Are The Champions не крият неимоверния труд, който са вложили и дългия път, който са извървели, докато постигнат задоволяващ резултат. Но Рене Ранев е категоричен, че публиката на бандата е най-великата.

Музикалната колаборация е сформирана от Ранев – вокали, добре познатият виртуоз на баса Емил Михайлов (басистът на Радула и Soul Groove, а в миналото – и на Ahead, Мастило и Калин Вельов),китарата е в ръцете на създателя на САФО – Миро Иванов, на пианото е Георги Трифонов, а зад барабаните – Емил Тасев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase