Снимка: Булфото

Рок ветераните от "Сигнал" готвят мащабен юбилеен концерт - 35 години на сцена на 27 ноември в зала Арена Армеец, в който освен хубави песни някои фенове ще си тръгнат и с атрактивни награди.

Билетите от шоуто, което ще мине под мотото "Our Love", ще участват в томбола, като един щастливец ще се прибере със 100-кубиков мотор. Сред наградите има и китара Fender Stratocaster.

Във връзка с днешния празник на София пък организаторите обявиха отстъпка от 30% от цената на билетите. Промоцията ще е валидна до 00:00 часа на 18 септември.

Всички ученици и студенти от цялата страна могат да ползват 30% остъпка от цената на билетите на касите на НДК при представяне на ученическа или студентска карта от 15 септември до 27 ноември.

"Сигнал" ще зарадват феновете с концерт, който ще продължи над два часа. Модерна и екстравагантна сцена, оборудвана с последно поколение озвучителна, осветителна и мултимедийна техника гарантират организаторите.

В своя професионален път "Сигнал" винаги са били социално ангажирани, с ясна гражданска позиция и това е причината музикантите да подкрепят с концерта "Our Love" силна благотворителна кауза. Съвместно с дирекция "Социални дейности" при Столична община част от събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на адаптиран транспорт  с платформа за нуждите на хората с трайни увреждания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase