Снимка: Loud Concerts

Общ преглед
Големият концерт, който ще събере на една сцена музикантите от Helloween и Gamma Ray, ще се състои на 15 март. Срещата им е в Арена Армеец. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника, съобщават организаторите.

Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си на 15 март. Групите ще се възползват от свободните дни, за да се срещнат с медии и да разгледат София. 

За вечерта на концерта Helloween и Gamma Ray поискаха качествена българска бира, разнообразие от енергийни напитки и обилни количества вода по всяко време.

Освен метъл карнавала, който ни очаква след като Helloween обявиха конкурс за най-ефектен костюм, свързан с групата, има изненада и за любителите на хубавата бира.

Билетите за концерта са на цена от 40 лв в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар