Общ преглед

Трамваи №5 и №4 отново тръгнаха по маршрута си след ремонта на пл. "Руски паметник". В първия работен ден, след пускането на трамваите в събота, работещи се качиха отново в мотрисите, за да стигнат по-бързо и удобно до центъра.

Спирането на трамваите се усети в другите превозни средства в района, които през изминалите дни бяха крайно претъпкани. Движението беше също натоварено, тъй като поради липсата на трамвай, макар и заменен от автобусна линия, много хора се бяха качили в автомобилите си.

Още по темата

Движението на трамваите е пуснато при първа възможност - по кръговото на "Руски паметник" още кипят усилени ремонтни дейности, а мотрисите се "провират" между работници и багери.

Заради продължаващите строителни дейности трамвайна спирка на "Руски паметник" няма. След "Пирогов" трамваят спира чак на пл. "Македония".

Реновирането на кръговото движение тече с пълна сила още от рано сутринта. Работници и машини се суетят в района, за да успеят да приключат в срок. Очаква се това да стане след около десет дена.

Преминаването на пешеходците е възможно, но трябва да прежалят чистотата на обувките си. Налага се да преминават през прашни тротоари, купчини пясък и други препятствия, свързани с ремонтните дейности.

Вижте кадри от ремонта във видеото ни:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар