В присъствието на кмета на град Дупница г-н Методи Чимев, Търговска верига ЗОРА даде началото на строителството на новия си магазин в град Дупница. Стойността на инвестицията надвишава 2 млн. лв., и се очаква магазинът да отвори врати и да зарадва жителите и гостите на Дупница преди Коледа. Локацията на магазина, разположен на улица Орлинска № 52 и с площ от над 2400 кв.м, е съобразена с удобството на местните жители и цели да бъде лесно достъпна. Допълнително, на място ще бъде изграден паркинг за посетителите, което ще улесни клиентите при пазаруването.

Събитието започна с официалната церемония по полагането на първа копка, придружена от речи на кмета и представителите на ЗОРА. Г-н Методи Чимев изрази своята радост и подкрепа за новия магазин, като подчерта значимостта на инвестициите за развитието на Дупница и насърчаването на бизнес дейността в района.

Стефан Милушев, управляващ съдружник в ЗОРА, заяви: "ЗОРА непрекъснато се стреми да се разширява и да създава нови работни места в страната. С отварянето на всеки нов магазин, ние също разкриваме поне 15 нови работни места. Дупница е 25-тият град, в който отваряме магазин, отговарящ на високите изисквания на нашите клиенти."

Той не крие своята любов към града. Преди много години той беше обявен от множество фенове на българския футбол за "любимия президент на футболен клуб Марек". Това показва, че той е ангажиран с общността и е готов да подкрепи развитието на Дупница в различни области, включително и икономическата.

ЗОРА е изцяло българска верига за черна и бяла техника, с над 30-годишна история и се е утвърдила като една от водещите търговски вериги на пазара. Компанията предлага широка гама от продукти с високо качество и иновативни технологии, които са на разположение на клиентите в цялата страна.

Тази нова инвестиция на ЗОРА представлява значителен принос за икономиката на Дупница. Инвестиционните средства от над 2 млн. лв. ще допринесат за развитието на местната икономика, като създадат нови работни места и стимулират търговията в региона. Жителите на Дупница и околните райони ще имат възможност да се възползват от широката гама продукти, предлагани от ЗОРА, и да се насладят на отличното обслужване, което търговската верига предоставя.

Думата взе и г-н Костадин Чуклев управител на Бараж груп като изрази своята увереност, че се ангажира да осигури успешното изпълнение на строителството, съобразено със строгите изисквания и високите стандарти на ЗОРА.

Професионализъм и отдаденост на Бараж груп уверяват, че новият магазин на ЗОРА в Дупница ще бъде завършен навреме и със заплануваните високи изисквания.

Сред присъстващите също бяха Инж. Константин Константинов - председател на общинския съвет, Елена Желязкова отдел "Устройство на територията", Славка Петкова - главен архитект на община Дупница и Радослава Чеканска - депутат от ГЕРБ. Присъствието на тези важни фигури отразява интереса и подкрепата към развитието на местната икономика и инфраструктура.

С откриването на новия магазин в Дупница, ЗОРА продължава да се развива и да предлага на клиентите си най-доброто от черната и бяла техника. Очаква се новият магазин да бъде срещнат с голям ентусиазъм от страна на местната общност и да стане предпочитано място за пазаруване и срещи.