На winbet.bg раздаването на награди никога не спира, а поредното доказателство за това е новата промо оферта на игралния сайт - WINBET Бонус Парк с три предложения до 10 000 лева всеки ден.

Предложението е активно за всички регистрирани потребители на WINBET и всеки може да се възползва веднъж на ден до 31 юли тази година. Стига да е влязъл успешно в своя акаунт, потребителят има възможността да завърти колелото с награди. Когато това се случи, колелото ще изтегли три различни оферти, а потребителят може сам да избере коя от офертите да активира.

Това се случва чрез натискане на бутона “Към моите оферти”, който ще пренасочи потребителя към получените предложения в неговия клиентски профил. Там той може да избере едно от предложенията, докато другите две ще отпаднат.

Награди в WINBET Бонус Парк

Както бе уточнено, всяко завъртане на Бонус Парк колелото ще донесе на съответния потребител три възможности за награда, а той може да избере една от тях.

Сред възможните награди в този случай са:

•    Кеш бонус (с или без депозит)
•    Безплатен залог за Live Казино или Спорт (с или без депозит)
•    Безплатни игри (с или без депозит)
•    Специален подарък-изненада от голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков.

Тук от WINBET правят важно уточнение: всеки, който е избрал подаръка от Христо Стоичков, следва да се свърже с отдела “Връзки с клиенти” на winbet.bg, за да получи нужната информация как да се възползва от него.

Бонус Парк е поредната инициатива, която гарантира бонуси и предметни награди за регистрирани клиенти на winbet.bg. По този начин игралният сайт продължава да поддържа успешно интереса на потребителите, радвайки ги с нови предложения всеки месец.

Какво означава, че дадена награда е “без депозит”?

“Бонус без депозит” означава, че потребителят не е длъжен да направи нов депозит в своя профил, за да се възползва от получения бонус. Поради това не е никак случайно, че офертите без депозит са едни от най-търсените сред феновете на хазартните усещания. За техен късмет, WINBET Бонус Парк също предлага подобен тип бонуси, стига потребителят да има достатъчно късмет, за да ги изтегли.

Начален бонус за нови клиенти на winbet.bg

Както бе посочено, единствено регистрирани потребители на WINBET имат правото да завъртят колелото Бонус Парк и да се възползват от наградите в него. Регистрацията в игралния сайт не е никак трудна и изисква изпълнението на няколко прости стъпки, за да бъде осъществен процесът на създаване на акаунт.

По-важното е, че новите клиенти на WINBET имат възможността да се възползват от един от най-добрите стартови бонуси у нас - Начален All Inclusive. Офертата се развива в три степени, позволявайки правенето на три депозита и получаването на също толкова бонуса към нея, включително награди. Повече информация за началния бонус има в раздел “Промоции” на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.