Електрохолд Продажби ЕАД, в партньорство със „ЗД Евроинс” АД, започва да предлага на своите битови клиенти застраховка „ЕлектрозаЩИТа”. Полицата осигурява покритие на щети върху битови електроуреди, предизвикани от късо съединение, токов удар и пренапрежение в електрическата мрежа вследствие на мълния. „ЕлектрозаЩИТа“ е доброволна имуществена застраховка, която се сключва за период от една година и не е обвързана с ползването на електрическа енергия.

Електрохолд Продажби ЕАД започва изпращането на писмо-оферта и допълнителна информация за застрахователния продукт на клиентите, абонирани за електронна фактура за електроенергия. Клиентите, които са получили писмо-оферта и желаят да сключат застраховката, могат да го направят на касите на FastPay или EasyPay, като платят първа вноска заедно със сметката си за електроенергия. С цел удобство срокът за плащане на месечната вноска съвпада с този за сметката за ток. Цената на застраховката е 24 лв. и се заплаща на 12 равни вноски по 2 лв. на месец. „ЕлектрозаЩИТа“ покрива щети в размер до 3000 лв.

„Новата застраховка позволява по-добра защита на интересите на клиентите на достъпна цена. Тя е естествен резултат от синергията между застрахователния и енергийния бизнес на най-големия публичен холдинг в страната – Еврохолд“, каза Тодор Матев, ръководител Управление на проекти и методология в Електрохолд Продажби.

Повече информация за застраховка „ЕлектрозаЩИТа” може да получите на https://electrohold.bg/bg/sales/kampanii/zastrahovka-elektrozashita/ и 0700 10 010 или на https://www.euroins.bg/electrical-protection-insurance-1226.html и 0700 14 271.