Септември вече е тук и независимо дали се възползвате от последните дни на лятото за ваканция и пътешествия, или вече сте се завърнали към работния процес, новите промоционални предложения от А1 ще ви заинтригуват. До края на септември всички нови абонати на тарифни планове ONE могат да получат еднократен бонус от 20 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Освен това при подписване на нов договор абонатите ще получат и достъп до най-бързата мрежа в България – 5G ULTRA, в която скоростите достигат над 1000 Mbps, както и висок приоритет в мрежата - предпоставка за още по-бърза връзка.

Как да се възползваме?

За да се възползвате от атрактивните условия на новата промоционална оферта, трябва да сключите нов договор за тарифен план ОNE от А1. Бонусът от 20 000 МВ се предоставя еднократно и трябва да бъде изразходван през първите три месеца от активирането му, а това става лесно с няколко докосвания на екрана на смартфона или клика с мишката.

За да получите своите бонус мегабайти, е необходимо да имате регистрация в мобилното приложение Моят А1 или уеб портала Моят А1 на А1.bg. С Моят А1 можете да управлявате всички свои услуги, да добавяте нови, както и да проверявате потреблението и фактурите си по всяко време, в удобен за вас момент.

Бонус мегабайтите ще бъдат на ваше разположение до три месеца от момента на активацията на новия ви план.

Ако не обичате ограниченията, атрактивните Unlimited планове от А1 са създадени специално за вас. Те позволяват да говорите и сърфирате в най-бързата 5G ULTRA мрежа свободно и без ограничения, а към това са добавени и неограничени мегабайти, SMS и MMS, и безкрайни минути за разговори.

Защо 5G ULTRA?

Скоростта на 5G ULTRA има всички предпоставки да удовлетвори и най-взискателните потребители. На базата на 22 хиляди теста, световноизвестната организация Ookla преди месец определи 5G мрежата на А1 – 5G ULTRA за най-бързата 5G мрежа в страната. Това прави промоционалните предложения на компанията, с които дава възможност на своите абонати да се уверят в предимствата на мрежата от пето поколение на телекома, са още по-привлекателни. Те предлагат комбинация от истински бърза и неограничена скорост и доста бонуси.