Снимка: Организаторите

Най-големият тийм билдинг във Варна и региона се завръща в обичайното време - в началото на лятото отново с подкрепата на Индустриален холдинг България. На 13 юни 2021 г., неделя, ще се проведе IHB BusinessRunVarna, за 3-ти път с подкрепата на Индустриален холдинг Българи, съобщиха организаторите.

Корпоративната щафета за отбори от фирми ще се проведе както обикновено на територията на Булярд корабостроителна индустрия и Булпорт логистика в Южна промишлена зона.

Всеки отбор е съставен от 4 човека, които работят в една фирма и всеки участник трябва да пробяга 4 км преди да предаде щафетата.

По традиция 30% от таксите за участие ще бъдат дарени. Тази година каузата е подкрепа на Карин Дом - една от най-старите организации с нестопанска цел във Варна, която се грижи задеца със специални нужди и техните семейства. До момента във IHB BusinessRunVarna са се записали над 100 участника.

Организаторите от Спортен клуб Бегач са оптимисти за тазгодишното издание и вярват, че ще надмине рекордния брой участници от 2019 г., а именно 40 отбора или 160 души. Всички участници ще получат тениски и други подаръци от оранизаторите.

За повече информация за събитието и записване, вижте: http://varna.businessrun.bg.