Снимка: ИЕЦ

Високите технологии стоят в основата на революционизирането на съвременните икономически браншове. С пълна сила това важи за сектора на сигурността, която днес свързваме не просто с отделни елементи, а с изграждането и внедряването на многобройни и иновативни, високотехнологични и комуникиращи помежду си системи.

Динамичност и свързаност в сигурността. Именно те ще бъдат във фокуса на международното изложение SECURITY EXPO, което ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център, София. Българският форум, посветен на сигурността, ще се проведе за 26-и път. Форумът е водещ за сектора в страната и на Балканите. Организира се от Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Изданието през 2019 г. обещава да бъде най-всеобхватното досега. За това силно ще допринесе новият облик на изложението, който дава възможност компаниите и специалистите да покажат най-новите и актуални технологии и продукти в сферите на видеонаблюдението, пожароизвестяването, пожарогасенето, контрола на достъп, биометрията, периметровата защита, алармените системи, ИТ и комуникации, оборудване „интелигентни сгради“.

Успехът се крие в комплексността

Привличайки вниманието на специалистите и професионалистите, SECURITY EXPO 2019 ще се проведе паралелно с международните изложения СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и WATER TECH EXPO.

„Тематичното обединение и паралелното провеждане, което предприехме за изданието през 2019 г., ще даде възможност на посетителите да развият оптимално бизнеса си и да направят най-добрия избор. Те ще проследят целия процес - от инвестирането и създаването на сградите до охранителните системи, услугите, превенцията и пожарната сигурност. Присъстващите ще се запознаят с четири отделни бранша, които в съвременния свят са тясно свързани помежду си“, коментират организаторите.

Сигурност и високи технологии на изложението SECURITY EXPO – от 6 до 9 март в България

Секюрити Експо е определяно като изложението с централно място за сектора в страната и района на Балканите. Представяйки своите високотехнологични решения и набор от разнообразни системи за защита, компаниите издигат комуникацията на още по-високо от познато до скоро ниво. Изложението създава платформа за представяне и развитие на иновациите както при видеонаблюдението, така и при изкуствения интелект, разпознаването на лица и термовизия. Едновременно с това богата съпътстваща програма предоставя на професионалистите и широката публика възможност да се потопят в реалността на тенденциите и високите технологии.

Сигурни дигитални плащания във фокуса на втората конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS

В рамките на изложение SECURITY EXPO ще се проведе конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS, която цели да направи картовите, онлайн и мобилните плащания по-сигурни и по-достъпни. Новата директива на ЕС за платежните услуги PSD2 ще стимулира банковия сектор да отвори своите системи, да улесни плащанията. Чрез него ще се улесни навлизането на нови играчи на пазара, които могат да се превърнат в конкуренти на банките.  Развитието на технологиите и конкуренцията раждат все по-удобни и сигурни решения за идентификация и дигитални плащания, които да са бързи и удобни за потребителя, но да с достатъчно високо ниво на сигурност. На конференцията ще бъдe представенa модерна система за идентификация, която ще се ползва от мобилно устройство без каквито и да било знания и умения у крайните потребители, което я прави изключително достъпна.

Повече за SECURITY EXPO и конференцията SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS ще научите на www.securityexpo.bg.