Източник: Speedy

Фантастичният трилър "Специален доклад" с Том Круз показа една много ясна и реалистична визия за бъдещето и технологиите. Освен направо пророческото предсказване на събития много преди те да са се случили, във филма ни удивиха и уникални джаджи, дисплеи, въздушни тъчскрийни и какво ли още не. Както се казва – бъдещето е сега.

С използването на безплатната функция Smart контрол от Speedy, вече ще можем да управляваме в реално време мястото и времето на доставка. И така да си създаваме всеки ден едно по-удобно бъдеще.

Като клиенти получаваме кратко текстово съобщение на мобилния си номер или чрез Viber, съдържащо линк, с който можем да потвърдим, откажем, пренасочим или пренасрочим получаването на пратката си.

Съвсем скоро ще можем и да следим в реално време докъде е стигнал обслужващият куриер.

Линкът към Smart контрол се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра. Функцията дава възможност да се види освен къде е пратката и какъв е статусът ѝ. Опциите са да се потвърди получаването на доставката, да се отложи, да се пренасочи или да се избере друга удобна дата.

Speedy въвежда Smart контрол с едно кликване

При пренасочване има възможност да се избере пратката да се получи на различно от първоначално посоченото място – например до един от петте най-близки офиса на Speedy или до автомат за пратки. Тази опция е напълно безплатна в рамките на населеното място. В зависимост от часа на пренасочване пратката може да бъде доставена в същия работен ден или на следващия. 

Другата нова безплатна опция на Smart контрол е отлагането на доставката за следващ ден според плановете и графика ни. Технологичното нововъведение предоставя бърз и удобен достъп до My Speedy – приложението за автоматизирано клиентско обслужване.