Снимка: Matterra

Остават броени дни до официалното встъпване на Пловдив и Матера в качеството си на европейски столици на културата за 2019 година.

А какво друго свързва двата града? За почитателите на добрия сън е известно, че Пловдив е градът, в който години наред се произвежда уникалния матрак с име Maтера и марка ТЕД. В България, а и в много други страни по света, името Мatterra™ се е превърнало в синоним на добър и здравословен сън.

Италианският град Матера е характерен със своята същност - каменни жилища, умело издълбани в скалите, показващи майсторство на човека да използва природата в своя начин на живот. По подобен начин и уникалният матрак Мatterra™ съчетава най-доброто от майката природа и човешките възможности в съвършена конструкция, осигуряваща удобство и защитена среда за сън. И както Матера има своя специален статут, защитен от ЮНЕСКО, така и матрак Мatterra™ има патент за уникалния си неутрализатор, защитаващ ни от вредни геопатогенни влияния.

Без съмнение, да сме свързани с природата и земята е важно, за да сме жизнени и пълноценни. Затова и почиваме най-добре, там, където е природата. Матрак Мatterra™ е създаден и лабораторно тестван в център за квантова медицина, именно с цел да се предложи най-добрата и оптимална среда за сън, като се неутрализират вредните геопатогенни влияния.  Вградената спирала погасител, разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни, които нарушават нашето биологично равновесие и жизненост. Освен това Мatterra™ предлага уникален комфорт и изключително добра поддръжка на тялото, благодарение на покет пружинният пакет в комбинация с мемори пяна от технология AirFlex, която интелигентно се адаптира към силуета на тялото.

Матрак Мatterra™ е от отвоювал своя приз за защитена зона за сън и заслужено носи своето име, символизиращо нежността на майчината прегръдка.