По Коледа и Нова година имаме възможността да се съберем с най-близките си хора, да си починем активно и разбира се – да похапнем от всичко по много! Проблемът е, че резките промени в хранителния режим обикновено имат неприятни последствия за стомашно-чревния тракт.

Извънредните количества храна и алкохол, в комбинация с пътуване и смяна на обстановката, разстройват храносмилателната система и предизвикват подуване, киселини, тежест и запек. Този дискомфорт можем да избегнем и без да се налага да се ограничаваме от любимите си храни и напитки!

Достатъчно е да се снабдим с подходящите естествени средства, с чиято помощ стомахът ще се справи в извънредната за него ситуация. В случая няма да сбъркаме, ако заложим натуралните продукти, които по естествен начин възстановяват и поддържат функциите на стомашно-чревния тракт. Тук определено си заслужава да се доверим на Гастритикс - натурална билкова формула, произведена от американската компания Nature’s Way!

Гастритикс има 100% натурален състав – комбинира едни от най-полезните за стомаха и червата билки. Всяка капсула Гастритикс съдържа екстракти от семена на копър, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен на медицинска ружа.

Тази билкова смес е подходяща е при широк спектър храносмилателни нарушения, включително: затруднено храносмилане при небалансирана диета, подуване и констипация, стомашна и дуоденална язва, гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), гастрити и др.

Как действа комбинацията от билкови екстракти в Гастритикс:

Новогодишните празници наближават – ще хапваме и пийваме повече от допустимото. Как да избегнем стомашния дискомфорт след тежката трапеза?

-има силни противовъзпалителни, антимикробни и газогонни свойства;
-тъй като насърчава естественото производство на ензими, значително подобрява процесите на храносмилане;
-задейства чревната перисталтика и насърчава изхождането при запек;
-намалява усещането за тежест и образуването на газове след консумация на по-мазни и тежки храни;
-противодейства на възпалението и успокоява стомашната лигавица, неутрализира стомашните киселини след прием на проблемни храни;
-подпомага работата на черния дроб и жлъчния мехур.

Гастритикс е надеждно профилактично и терапевтично средство срещу гастрит и язва (както показва и наименованието му), но съставът му е подбран така, че да окаже благоприятно въздействие при широк диапазон от други храносмилателни проблеми, включително предизвиканите от нервно пренапрежение и стрес!

Благодарение на екстракта от лайка в състава си, източник на 1,2% апигенин, Гастритикс проявява отпускащи нервната система свойства, което влияе и на храносмилането. Известно е, че апигенинът - биофлавоноидното съединение в лайката, въздейства отлично при разстроен стомах, синдром на раздразнените черва и др.

Съвет: започнете приема на Гастритикс още преди празниците, за да намалите оптимално риска от евентуални стомашно-чревни проблеми! Приемайте по 2 капсули дневно след хранене!
Разфасовка: 100 капсули.

Nature’s Way, USA – производителят на Гастритикс има 50-годишен опит в индустрията на натуралните продукти за здраве.
Oфициален вносител за България: Ревита ЕООД.