Снимка: myPOS

Днес, картовите плащания се радват на все по-голям интерес от страна на потребителите. За една година в ЕС са извършени 122 милиарда безкешови разплащания, а делът на безконтактните плащания в България достига 49%. Никой вече не се изненадва, когато чуе израза: "Мога ли да платя с карта?".

Какво е предизвикателството за бизнеса?

Разпространението на картови платежни решения сред малкия и среден бизнес, обаче, е затруднено от тромави банкови процедури и високи такси за обслужване. Често изискванията за приемане на ПОС плащания са обвързани с минимален оборот и дългосрочни договори.

Има ли алтернативно платежно решение?

Да! И то се казва myPOS!

myPOS е фирма с български корени, предлагаща платежни решения, съобразени с нуждите на малките и средни фирми в Европа. Ето и някои предимства:

-     Лесна и бърза онлайн регистрация.

-     Без месечни и годишни такси, без договори.

-     Прием на голям брой картови схеми.

-     Прием на плащания през различни канали.

-     Незабавна обработка на плащанията.

-     Допълнителни услуги като презареждане на ваучери за мобилни телефони, искане за плащане,  персонализирани "гифт" карти и други.

-     Мобилно приложение за бизнеси в движение.

Кажете "ДА" на картовите плащания

myPOS предлага богата гама от ПОС терминали за всеки бизнес на достъпни цени.

Вземете например устройството myPOS Mini Ice – компактно, мощно, с красив дизайн и поддръжка на всички видове разплащателни карти и услуги на myPOS. Батерията му може да издържи цял работен ден дори при интензивно натоварване.

В периода 5-18 ноември 2018 г., то се предлага на специална цена от само 99 лева без ДДС (стара цена - 229 лева без ДДС). Поръчайте своя myPOS Mini Ice още днес и кажете "Да!" на картовите плащания!

За повече информация, посетете www.mypos.com или магазина ни на адрес бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, София.