Клубът на късметлиите, спечелили от "Еврошанс" се увеличи. Щастливците са от различни пунктове на "Евробет" в цялата страна и всички те имат поводи за радост, благодарение на любимата си игра. Ето и поредната доза щастливци.

Димитър Маринов от Сливен отнася 7 500 лева. Щастието за Димитър идва след като отгатва 7 числа в играта "Еврошанс".

"Бях толкова развълнуван, че не можах да сдържа емоцията си и започнах да крещя от радост. Благодарен съм, че съдбата ме награди по този начин.", споделя Митко.

Басри Хасанов от Опака също има повод да почерпи, защото той регистрира попадение от 5 000 лева. Всичко това се дължи на залог от само 20 стотинки и разбира се щипка късмет. В клуба на късметлиите компания му прави Николай Вълов от Благоевград. Той се сдобива с чек за 5 000 лева, познавайки 7 от 7 числа в "Еврошанс".

В Кърджали и Козлодуй има двама играчи, които се радват на по 4 000 лева. Участници от Летница, Ботевград и Велико Търново ще харчат по 3 600 лева, като и тримата са познали 8 от 8 числа и са заложили по 30 стотинки, за да грабнат чудесната печалба.

Късметлии от Лозен и Грашево прибавят към бюджета си по 3 200 лева, а щастливци от Бургас, Габрово и Неделино добавят по 3 000 лева.

Фаворитът в числовите игри "Еврошанс" предизвика късмета на още петима участници и в крайна сметка те грабнаха по 2 500 лева. Двама от щастливците са жители на София, а останалите са от Кюстендил, Пловдив и Кърджали.     

Играчи от Видин, Костенец и Бургас, също не могат да се оплачат, защото прибират по 2 400 лева.

Тегленията на играта "Еврошанс" можете да следите в пунктовете на "Евробет" и онлайн на eurobet.bg.