Снимка: "Кредисимо" ЕАД

Потребителите избраха Credissimo за "Любима марка" в категорията "ФинТех компании", с което отличиха успешната ѝ политика за технологични иновации, в полза на нейните клиенти. Компанията създаде и внедри първия в света чатбот за онлайн кредитиране, който позволява целият процес, от избора на продукт и попълването на заявление, до одобрението за заем, да се извършва през приложението Facebook Messenger. Credissimo е първата ФинТех компания в България, предложила на своите клиенти възможност за плащане на вноски по кредит, чрез най-популярната криптовалута – Bitcoin.  
 
Наградата от класацията "Любимите марки" на българските потребители е поредното признание за Credissimo от началото на годината. След като затвърди водещите си позиции на няколко европейски пазари и ориентира развитието си към Латинска Америка, дружеството получи отличие от годишните награди "Компания на годината – Успехът на фокус" и награда "Налагане на български ФинТех иновации на международния пазар". Компанията се развива изключително успешно на един силно конкурентен, динамичен, но и ориентиран към бъдещето пазар - според проучване, проведено от Централната Европейска Банка, над 60% от всички кредити до 2 000 евро са заявени изцяло онлайн.

От ръководството на компанията споделиха:

"Получените награди са ясен знак от нашите клиентите, че усилията ни да удовлетворим, дори надскочим техните очаквания, са дали желания резултат и са високо оценени. Нашите потребители разбират, че целта на развитите от нас иновативни технологични решения е да им предоставяме все по-бърза и удобна услуга. Това се потвърждава и от вътрешните ни проучвания, в които 98%* от клиентите ни споделят, че намират процеса по заявяване на онлайн заем за изключително бърз, а 70%* оценяват цялостното ни обслужване като "Отлично". Вярваме, че това е основата на доброто възприемане на компанията - естествената предпоставка за 63%* от нашите потребители, които споделят, че Credissimo е първият им избор."

За Credissimo

Credissimo е българска ФинТех компания, основана през 2007 г., оперираща на няколко пазара – България, Република Македония и Полша, като активно работи по навлизането си на още европейски и американски пазари. Със своя над 11-годишен опит и с повече от 2,000,000 потребители, дружеството е сред водещите и най-бързо развиващи се технологични компании в България.

Като част от социалната си кампания "Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!", през 2017 година Credissimo подари нови спортни площадки в три столични района, свързани с инициативите, определящи София като "Европейска столица на спорта" за 2018 г. Жителите на р-н Триадица, р-н Младост и р-н Витоша имат възможността да използват спортните съоръжения, поставени на ключови локации в трите района.

За "Любимите марки"

"Любимите марки" е единствената по рода си потребителска класация в България. Тя се провежда за десета поредна година и дава възможност на всички гласували да определят марките, които обичат най-много. Тази година над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове.

*Според анкети, проведени сред клиентите на "Кредисимо" ЕАД в периода януари – май 2018г.

Коментари Напиши коментар