За пореден път, двете компании обединяват усилията си, за да застанат зад нова социално-отговорна инициатива. Този път тя е в подкрепа на деца на възраст от 3 до 10 години от семейства в неравностойно положение. Целта е да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранна детска възраст.

Съвместната кампания ще продължи от 15.07.2018 г. до 31.08.2018 г. Целта е да осигури най-малко 5 000 детски книжки. Те ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, предназначени за семейства с финансово затруднение, осигурени от Холидей Хироус.

Всички желаещи могат да се включат в каузата и да дарят нови или употребявани книжки от личната си библиотека, като посетят някой от 49 –те офиса на Вива Кредит в цялата страна в срока на кампанията. Всеки дарител, ще получи и сертификат за участието си в кампанията, който ще му даде право и на отстъпка в размер на 30% от главницата, ако реши да ползва финансова услуга на комапнията.

Партньорството между Вива Кредит  и Холидей Хироус в България продължава вече втора година. За това кратко време  двете компании организираха няколко успешни кампании и инициативи, които помагат на истинските хора от семейтсва в нужда, да се почувстват по-спокойни по време на празници.

Тази кампания е с фокус върху детското образование и развитие на децата в тези семейства. Инициативата се осъществява  и с медийната подкрепа на  БГ Радио.

Повече за кампанията, както и за адресите на обектите в които може да дарите книжка може да откриете тук: vivacredit.bg

За Вива Кредит:

Вива Кредит е  един от лидерите на пазара на небанковия финансов сектор в България. Компанията подкрепя истинските хора в сремежа им да реализират своите планове и мечти, като осигурява финансови решения при всяка нужда.

Повече от 6 години, Вива Кредит оперира на българския пазар, като част от Management Financial Group ( MFG) - най-голямия български холдинг в сферата на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа, обхващащ богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

Коментари Напиши коментар