Бойка Модева с наградата за "Хисар" в класацията "Любими марки"

Лидер за 4ти път в категория "Бутилирана вода" на  единствената потребителска класация у нас "Любими марки" е "Хисар".

Минерална вода "Хисар" се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на възход и разруха славата на целебната вода.

Не случайно в града на здравето-Хисаря е основано първото предприятие за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския потребител и е неотменна част от неговия избор.

"Хисар" е предпочитаната вода у нас според близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се нареждат "Михалково" и "Бачково".

Приза за "Хисар" прие Бойка Модева като сподели: "Отличието ни е още по-ценно, защото показва емоционалното отношение и привързаност към бранда!Благодарни сме на всички, които ни вярват и предпочитат, осъзнаваме отговорността да ставаме все по-добри, защото нашите потребители го заслужават!"

"Любими марки" е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.
В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.
 

Коментари Напиши коментар