Снимка: А1 България

През всеки уикенд на юни А1 България ще подари на своите клиенти на ТВ услуги достъп до над 210 канала абсолютно безплатно.

Като част от промоцията клиентите на А1 България ще имат достъп и до ексклузивното съдържание на спортните канали MAX Sport 1 и MAX Sport 2. Така през юни те ще могат да се насладят на мачовете на българските национали по волейбол в Лигата на нациите, както и боксовите мачове на Тервел Пулев и на завръщащия се в бокса след победата си над Владимир Кличко през 2015 г. Тайсън Фюри.

Отворените ТВ уикенди са част от комплиментите, които А1 България прави по случай промяната на своето име. Освен тях телекомът подарява на своите клиенти и 10 000 MB мобилен интернет, възможност за безплатен тест на всички нови услуги и продукти, 50% отстъпка от цената на избрани устройства, бонус от 500 MB мобилен интернет при предоставяне на обратна връзка за мрежата на компанията, още по-изгодни промоционални оферти на фиксираните си услуги и много други.

Новото име на А1 България е само част от цялостния процес по промяна на компанията. Основната идея в него е А1 да се вслушва все повече в мнението на клиентите, за да отговори на техните очаквания и да направи живота им в дигиталната ера по-лесен и по-забавен.