Добрите новини от "Евробет" не спират, а списъкът с печеливши става все по-дълъг! Днес ще ви разкажем една история за рожден ден, вълнуваща игра и буря от емоции.

Главният герой в нея е Емил Желязков, който спечели 20 000 лева от играта "Еврошанс". 40-годишният мъж е родом от град Варна, но съдбата го отвежда в град Левски, където е на рожден ден на близък приятел.

Спонтанно решава да се отбие в пункта на "Евробет" на ул. "Александър Стамболийски" № 75, където играе с 9 числа, които избира напълно произволно. Настанява се удобно и започва да чака тегленето.

И късметът му се усмихва – след минути познава всички числа и взима разкошната петцифрена сума! След този успех следва подобаваща веселба и двоен празник.

Тегленията в играта "Еврошанс" са на всеки 5 минути, а максималната печалба е 1 000 000 лева! Успех на всички!

Коментари Напиши коментар

5

магаревъд

преди 1 година

Малка част от парите взети от търкачите "черепа" е дал на днесаджиите да плеснат тази "новина". Горчиви да ви бъдат тези пари!

4

магаревъд

преди 1 година

Всеки ден милиони хора дават милиони на "черепа", който никога нищо не е изработил, построил или създал.
Това че някой е "спечелил" двайсе хиляди лева означава че ги е взел от други хора.
Продължавайте да търкате билетчета и да си давате парите на "черепа". Той винаги ще става все по-богат а вие търкачите – по-бедни.

3

Додо

преди 1 година

Хаха! Агентурата на Иво Андонов и Васко Чepeпа явно следи коментарите тука и са преценили, че пишещите ги са достатъчно проЗ електорат, който би търкал билетчета и започнаха и тука, барабар с телевизиите да си рекламират комарджийските измамни схеми! Решили са, че рубладжиите от форума са достатъчно безмозъчни, да си инвестират копейките в търкащи се билети! Много показателно, особено за нивото на този форум!