Снимка: Kaufland България

Стотици продукти от богатия асортимент на Kaufland България са част от специалната кампания "Вземи 2 на цената на 1". Това означава, че при покупка на четен брой еднакви артикули от специалната допълнителна брошура на каса тези два продукта се плащат на половин цена.
   
От 26 март до 1 април всички потребители ще могат да избират от голямо разнообразие на качествени млечни и месни продукти, варива, сосове, изтънчени вина, козметика и продукти за дома и градината на ексклузивни цени.
 
Ако например ви предстои пролетно почистване, тази седмица в Kaufland можете да подберете по два броя от всеки необходим за целта продукт, включен в специалната брошура, на стойността на един.
 
Не пропускайте да подсладите хубавата си седмица и със свежите тестени изделия от пекарната на Kaufland или с подбраните био предложения от собствената марка на компанията - K-bio, които също са част от кампанията.
  
Всички продукти от кампанията "Вземи 2 на цената на 1" можете да намерите в допълнителната брошура на Kaufland България, както и на сайта kauflаnd.bg.