Снимка: King of Sales

На какво ниво са продажбите ви? А осъзнавате ли, че те са в основата на бизнеса? Над 80 % от компаниите в икономиката разчитат на продажбите си, за да функционира бизнесът им. Всички 100 % са преки потребители на продукти и услуги, които с продажбени техники са достигнали до тях, със или без те да са напълно необходими на компанията.

Това, което се опитваме да кажем е, че добре прилаганите от екипа на компанията техники за продажба могат да определят успеха й – приходите, разходите, потреблението и състоянието й. За да е в най-добра форма екипът, нивото на мотивация и продажбени умения трябва да се държат на високо ниво.

В тази връзка бихме желали да споделим, че за 4-ти път поредицата семинари за продажби “King of Sales” кани в България чуждестранен топ лектор, който да поведе еднодневно обучение по темата. Събитието ще се проведе на 14 май в Интер Експо Център, София и ще събере 300 представители на българския бизнес.

Уникалното в 4-тото издание на семинара е, че Бърни Де Суза ще проведе 2 обучения в рамките на 1 ден. Това са майсторските класове на тема:
 

  • Как да продаваме, използвайки 15 вълшебни думи?
  • Как да продаваме на четирите типа личности?


На сайта на събитието ще откриете биография на британския лектор, пълната програма на обучението, както и възможност за запазване на един от 300-те билета – www.kingofsales.eu

Побързайте, местата са ограничени!