Снимка: БГНЕС

Обичаната българската група Тоника СВ ще изнесе концерт в София на 11 август на сцената на "Кино Кабана". Това ще бъде първият в София, след дълго затишие.

След загубата на Ваня Костова, групата ще пее и в нейна памет, а на сцената ще бъдат Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров, Теодор Шишманов и самият Стефан Диомов.

Тоника СВ е сформирана на 12 март 1980 г. в София след национален конкурс на Ансамбъла към Главно управление на Строителни войски (ГУСВ), a основател и ръководител е Стефан Диомов.

След толкова години изпълнени със страхотни български песни, награди и отличия, турнета и концерти, преди броени дни Тоника СВ взе и специалната награда на БГ радио - "БГ Вдъхновение" на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

На 11 август феновете ще чуят и ще изпеят заедно с тях всичките им обичани и неповторими песни, издържали проверката на времето и грабнали сърцата на поколения българи. Сред тях са "Приятели", "Един неразделен клас", "Здравей как си", "Кой ще каже какво е любов", "Сутрин рано, вечер късно", "Люлякови нощи" и други.

Билети за събитието сепродават в системата на eventim.bg, urbo.bg и техните партньори, а цената им е 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. на място.

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.