Снимка: Вирджиния Рекърдс

DARA е един от малкото български артисти с огромен потенциал за международна кариера. Необикновената варненка има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си. Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват DARA в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. След преговори с

"Вирджиния Рекърдс" и компанията Shodement подписаха договор и ще обединят усилия да лансират певицата Дара извън пределите на България. Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти.

Те забелязали Дара в Instagram, направили й профил, след което седнали на масата за преговори.

Заедно с българския й екип първоначално ще лансират Дара във Великобритания.

В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанска версия на проекта на певицата - "Mamamcita", чиято премиера е, днес, 15 януари.

Дара представи български вариант навръх 22-рия си рожден ден, по двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел Константин Бешков – Kay Be.
 

Коментари Напиши коментар

41

мдаа

преди 2 часа

Я виж ти испанците имали кючеци чалга

40

Баааси

преди 1 месец

Гледам тая Дара ... гледам я и си мисля . Ако се задължат жените -певици да пеят напълно облечени и да не ползват полусъблечени танцьорки в клиповете си - то тогава НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА . Пълен колапс на музикалната индустрия.
Хората дори и не забелязват какво се пее в песента . Повечето дето си пускат такива клипове, ги гледат задради голите сцени и еротичните намеци в тях .
И без това текстовет са отчайващо безлични .

39

London LapDance Club

преди 1 месец

С тая визия ще я вземат ... ама не да пее .