Кадър: Bulgaria ON AIR

"По-полека" на музиканта, певец, композитор и актьор Стефан Вълдобрев грабна приза за "Песен на десетилетието". В студиото на "България сутрин" той призна, че е изненадан от приза, тъй като през 2016 г., когато песента излиза, не е гласувано изобщо за нея.

"5 години след излизането ѝ е много хубаво да усетиш тази тръпка. Но човек трябва да гледа много хладнокръвно, изкуството не е надпревара. Радваме се, но човек трябва да си гледа работата", сподели Вълдобрев.

"Помня, че тогава седнах и си казах: Забрави всички финтифлюшки в писането, изчисти всичко, само седни и кажи честно какво те вълнува. Обичам да си играя с думите. Текстът може грубо да чете, да е леко спънато", каза още музикантът.

И подчерта, че винаги се опитва всички негови песни да бъдат различни. А в следващия албум няма да следва някакъв шаблон.

Задава се и национално лятно турне на Вълдобрев и "Обичайните заподозрени". Билетите са пуснати в продажба, а турнето ще обхване 8 локации в страната.

"Необичайното е, че не само аз ще бъда автор на песните, а всеки един от бандата. Заливат ме с песни в момента, мисля текстовете. Трябва за нещо заедно с публиката да си мечтаем, защото в момента всички сме увесили носове. Всичко това ще приключи или ще го спрат, но въпросът е дали ще ни хареса новата версия на това преинсталиране", посочи Стефан Вълдобрев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase