Актрисата и модел Глория Петкова хвана микрофона и влезе в ново амплоа - на певица. Под артистичния псевдоним Glow тя записа първия си сингъл I Don’t Mind. Музиката е на Христо Михалков, а текстът, носещ силно послание за равноправие, е създаден от самата нея.  

В клипа към парчето участват още 7 забележителни жени. Те имат различен цвят на кожата, различна социална принадлежност или специални нужди, различна съдба. Онова, което ги обединява, е желанието им да бъдат видени и приети без предразсъдъци.

Глория се е постарала момичетата да се почувстват привлекателни и изключителни пред камерата, като е подбрала най-подходящата визия за всяка от тях.

Моделът иска да покаже една по-различна красота - тази, която съществува отвъд общоприетите представи и клишета.

"Всички жени, които участват в този проект са красиви, защото никога не са получавали нищо наготово, а са се самоизградили като силни и независими личности. Всяка може да бъде пример и вдъхновение, стига да й се даде възможност за изява", казва певицата.   

Глория, която е и режисьор на музикалния клип, за първи път застава от другата страна на камерата. Освен в кампании на световни марки, тя има опит и в киното. Позната е като актриса от филмите „Семейни реликви“ на Иван Черкелов и „Безкрайната градина“ на Галин Стоев. На малкия екран си партнира със Захари Бахаров и Весела Бабинова в популярния сериал „Денят на бащата“.

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Емилия

Големи глупости си писала.
Чак пък ръка да и стиснеш на наркоманката... хайде моля стига си и правила реклама.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Идеята на песента е отдавна изтъркана, клиширана и преекспонирана.

27

Емилия

преди 2 месеца

Песента-страхотна, момичето- прекрасно! Има тук едни хора, развяващи голата си простащина, незадоволени от собственото си съществуване. Дава ви се трибуна, за да покажете, точно това което сте с тези коментари. Щастливият човек иска всички да са щастливи, нещастният иска всички да са нещастни. Вместо да изливате тази помия срещу човек, който не познавате, се вгледайте в красотата на живота. Всеки един коментар говори за човека който го е написал. Изводите оставям на вас. Благодаря и бъдете щастливи. П. П. Не познавам това момиче, но ако се запозная някога с нея бих и стиснала ръката.