Снимка: Bulgaria ON AIR

Любовта към ближния и музиката не може да бъде спряна от ограничения и социална изолация. Това доказват с новата си песен Тодор Георгиев – Toshey и Кристиана Асенова. Парчето, в което участва и тяхното куче, е озаглавено "Картина".

"Написах песента още ноември и нещо се забавихме, в крайна сметка я пуснахме сега. В този момент хората имат нужда да им дадем нещо малко по-различно, да се почувстват влюбени и щастливи. Всички постоянно си говорим колко е готино човек да не е на работа и да си почива, но не при такива обстоятелства. През април имахме много участия, които нямахме търпение да се случат. Ще се случат по-нататък във времето", каза Тодор Георгиев – Toshey в ефира на "България сутрин".

Кристиана Асенова разказа как много бързо се е стигнало до заснемане на видеото към песента. Двамата споделиха, че живеят в хармония и се карат за дребни неща, като например за това кой да измие чиниите, но им минава след минута.

"Преди няколко дни направихме демо на лятната ни песен. Нямам търпение да отмине всичко, за да снимаме клипа и да я чуят и видят хората", обяви Кристиана за зрителите на Bulgaria ON AIR.

"Много е важно човек да вярва, че всичко ще се оправи и ще бъде наред. Великден е празник, който ни учи да вярваме, че има изход от всичко. Нямаме търпение да си го посрещнем", завърши Toshey.

Коментари Напиши коментар

3

въпросче

преди 7 месеца

а да се запишат доброволци в помощ на медиците или нуждаещи се възрастни хора?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Тез са новите избраници на някои дерибеи да „забавляват” раята. Венци венц пуканката дупанката криско лия мия есмералда робърт и подобни. Хващат някой *** по шуробаджанашка линия и му викат имаш талант дай да те правим звезда, кинтите са лесни.

1

Интересно?!?!?

преди 7 месеца

Кои са тез? Какви са? Сигурно са ,,звезди"!