Общ преглед

Да залепнеш върху покрива на супер мощна спортна кола заради жегата и въпреки високата скорост да успееш да задържиш лежерната поза на плажуващ, който чака коктейла си – това са част от предизвикателствата, с които се справя  Дара във видеото към Darbie.

"Рик, режиьорът, настояваше да ме обезопасят с въжета за тази импровизирана каскада, но аз отказах. Обичам адреналина и исках да го изживея на макс. Казах на екипа: "Карайте! Ако падна, поне ще е в кадър и ще имаме истински екшън момент!", сподели Дара пред Dnes.bg.

Сюжетът на клипа я вкарва в гонка с група младежи, която се пренася на столична жп гара и закрит тенис корт, където певицата снима бойни сцени с опонентите си при "освежаващите" 38 градуса. Докато Дара сее крошета и кикове между тримата си танцьори, около състезателното трасе се събират десетки дечица, които скандират името й в продължение на 2 часа.


"С екипа започнахме да се шегуваме, че не е много възпитателно да гледат как симулираме схватки с тези момчета. Сцената извика в мен мил детски спомен, защото отраснах предимно с момчета във Варна, както и с брат ми, който е две години по-голям от мен. Веднъж, както играехме футбол, едно от момчетата дойде да ми каже нещо. Изчаках го да спре да се бие в гърдите, отскочих и му ударих една глава. Той се шокира, даде заден и от тогава никой не ми се е правил на интересен в квартала", споделя с усмивка Дара.

Подвизите на DARA като Darbie се пренасят и на територията на луксозен магазин за мебели, чиито интериор е пренареден до неузнаваемост за целите на видеото. В рамките на един ден бяха заснети два клипа - към българската и английската версия на песента, които излизат едновременно. По английската версия на парчето ще работят екипи във Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Гърция, Румъния.

Тракът се ражда в студиото на "Вирджиния Рекърдс", където DARA за втори път след "My Time" се събира да твори с румънския продуцент Monoir. За няколко часа двамата създават парчето, а само след няколко дни изпълнителката пише и български текст заедно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.  

Darbie е псевдонимът, който феновете дават на DARA още по време на участието й в X Factor. Събирателният образ между нашето момиче и най-популярната кукла в света е алтернатива на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie умее да пише песни, познава силата на гласа си и на сцена я използва като масово оръжие за добро настроение.

Коментари Напиши коментар

27

Додо

преди 2 години

...и какво ни интересува това нас, НОРМАЛНИТЕ хopa?

26

Анонимен

преди 2 години

Снимка 5 просто кърти мивки. Кога ще пуснете останалата част от порнофилма?

25

Анонимен

преди 2 години

Тва бъзик ли е