Снимка: Reuters, архив

Два месеца преди концерта на Енрике Иглесиас у нас билетите прогресивно намаляват. Певецът ще ни представи новото си шоу All The Hits Live на 6 ноември в "Арена Армеец" по повод 13-тия рожден ден на радио Energy.

Огромна част от местата са вече запълнени, поради което организаторите отвориха за феновете шест нови сектора в залата в мрежата на Eventim. Те са в продажба от днес.

Новите места не само предоставят страхотна видимост към сцената, а и от тях почитателите на певеца ще могат да го докосват благодарение на двете платформи, т.нар "езици", излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с публика.

Цялата сценография на новото шоу на Енрике е базирана на концепцията за интимна близост с публиката – ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени в двата края на терена, свързани посредством коридор, издават организаторите.

Така любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между сцена А и сцена B по коридора, заобиколен от присъстващите, които буквално  ще могат да си направят селфи с него, докато изпълнява прочувствените си хитове.

На сцената ще бъде изграден и 500 кв. метра видео екран, ще станем свидетели на изключителни нови пироефекти.  Ще бъдат използвани и нов модел осветителни тела, които за първи път бяха въведени за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.

Цените на билетите са между 69 и 159 лв в мрежата на Eventim.

Коментари Напиши коментар

11

Фенка на ЕНРИКЕ

преди 9 месеца

На концерта на 14.12.2015 Енрике не е бил пиян, напушен или каквото още казвате. Не говорете без да знаете. На предния ден (14.12) имаше концерт в Лисабон и след концерта там или докато е пътувал е претърпял инцидент, този път на веждата. Закъснял е за концерта в София, защото е бил в болница, за да го шият. А за пеенето - аз съм слушала много негови концерти и стотици изпълнения на живо, където пее прекрасно! Онзи път просто не е могъл да се разпее докато му шият веждата...

10

Фенка на ЕНРИКЕ

преди 9 месеца

Има линк в сайта на Енрике Иглесиас - ето тук: https://enriqueiglesias/events/sofia-bulgaria и в профила му в Туитър има 2 поста за шоуто в София. Линкът е за сайта на Ивентим - официалната компания, продаваща билети за концерта. Ако си купите от друг сайт, може и да не Ви ги приемат, какво стана предния път (имало е много фалшиви билети).
Това е линкът за сайта на Ивентим, откъдето може да си купите билет(и): eventim.bg/bg/bileti/enrique-iglesias-all-the-hits-live-sofia-sports-hall-arena-armeec-495674/event.html

9

Анонимен

преди 10 месеца

Този пее в България през 2 години.
То миналия път имаше много недоволни от концерта. Така че незнам защо сега хората си купуват отново билети.