Снимка: Reuters

Лейди Гага започна да подгрява появата на предстоящия си албум Artpop. Тя пусна сингъла Do What U Want, който е в дует с R. Kelly и само за няколко часа оглави продажбите в iTunes. В YouTube пък видеото е гледано вече почти 2 милиона.

В типичния си стил тя е решила да заложи на провокативна обложка - задните й части, прикрити с прашки.

Появата на парчето, освен редовните прехласвания на "малките чудовища", предизивка и негативни коментари в Twitter. Антифенове я атакуваха не само за творчеството й. Лейдито обаче не им остава длъжна и извади част от най-провокативните на своята стена и ги коментира. Например на твърденията, че е на лекарства и дрога, лейдито отвръща, че е "пристрастена в продължение на 10 години" и "моето възстановяване е ежедневна битка." Тя също така отговори на нападките, че Бог я мрази, и написа, че има своя собствена връзка с Него.

Тя отказа да влиза в подробности и на закачката, че сингълът на Кейти Пери Applause е дебютирал по-високо в класациите, но все пак уточни, че не пише музика за класациите. Гага публикува и своя снимка с краткия коментар, че е дебела и по този начин "затвори" клавиатурите на тези, които следят от близо теглото й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase