Концертът ще бъде по повод стартирането на най-новият български лейбъл, Снимка: PR

Най-новият български лейбъл Music Clinic Records ще отбележи своето начало с концерт в Sofia Live Club на 8 юни от 22:00 часа.

На сцената ще се качат едни от най-продуктивните и стойностни напоследък български изпълнители и музиканти, сред които Tri O Five, Белослава, SouthWick, xSPENSive, High Time и Low Step.

Подкрепата от пулта ще бъде в ръцете на DJ Marten, DJ Ilko, Mr.Moon, Algoriddim и QJ, а специален гост на събитието ще бъде Маргарита Алексиева - May.

Входът за концерта е на цена от 10 лева.

През зимата на 2011 в София, България се поставят основите на независимия лейбъл Music Clinic Records  от Антони Рикев и Десислав Иванов, известни като част от успешната българска група Tri O Five.

Идеята е простичка – независим лейбъл в българската музикална индустрия, който успява да обедини набор от талантливи артисти, споделящи обща любов към музиката.  В Music Clinic Records нито един от звуците не наподобява останалите. 

Обединяващата ни цел е да разпространим качество и стил в музиката по целия свят. Всеки артист и всяка банда в лейбъла не просто създават песни, а са съпричастни към добрата идея да се обедини стойностната музика в едно.

Затова и изпълнителите под шапката на Music Clinic Records работят интензивно върху продукцията си, за да стане възможно тя да бъде чута навсякъде.

Сред артистите, които ще бъдат под шапката на лейбъла са Белослава, Tri O Five, SouthWick, Dessy (Phuture Shock, Антони Рикев (WahTony), Sound Solutions, DJ Ilko, DJ Marten, Mr.Moon, xSPENSive, High Time, JP3, Low Step, Magi, Vili Stoyanov, Николай Данев, Мирослав Иванов, Algoriddim, Марин Бозев и Michael Fleming.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase