Снимка: БГНЕС
fallback

Никога в новата ни история България не е била поставяна в унизителното състояние, в което се намира днес. Вината за това е на цялата така наречена политическа класа, начело с управляващата коалиция, сглобена след години клетви, че никога няма да са заедно. Всички виждаме, че НС се крепи само защото го превърнаха в убежище за имунитети.

Това заяви Иван Гешев в живо включване във Facebook.

След редица обвинения, отправени към властта, той обяви гражданското си сдружение "Справедливост за България".

"Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, основано на християнската етика и българските традиционни семейни ценности. Смятам, когато бъде приета оставката ми, да застанем заедно с всички, които споделят тревогата за бъдещето на България, заедно в името на консервативните ни ценности. Истински патриотизъм под мотото "Бог, Отечество, Семейство", каза Гешев.

Сдружението му ще се бори за "възстановяване на справедливостта, смазана от "олигархичния модел" в последните години".

След като бъде приета оставката му като прокурор, той иска "да застанем заедно с всички, които споделят тревогата за бъдещето на България в името на съхраняването на българската национална идентичност и консервативни ценности". Той иска връщане гордостта, че сме българи и истински патриотизъм под мотото "бог, отечество, семейство". Целта му е независима съдебна власт, защитена от престъпни политически посегателства. Честен и надеждно контролиран изборен процес, възстановяване на мажоритарния избор, на справедливостта, смазана от престъпния олигархичен модел. Това е най-важното - възстановяване на справедливостта. Готов съм да работя с всеки българин в името на националния интерес, добави Гешев.

Бившият главен прокурор обяви, че никога в новата ни история България не е била поставяна в унизителното състояние, в което се намира днес. "Вината за това е на цялата така наречена политическа класа, начело с управляващата коалиция, сглобена след години клетви, че никога няма да са заедно. Всички виждаме, че НС се крепи само защото го превърнаха в убежище за имунитети", атакува той настоящите политици. Според него никой не мисли за народа и това не може да бъде търпяно. Управляващата върхушка е виновна за моралния, икономически срив. Те са виновни за демографския срив, за хилядите предпочели емигрантския живот, смята Гешев.

Това, което спря прокуратурата при ареста на Борисов, бе депутатският му имунитет, отговори Гешев на въпрос на зрител.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

205

Анонимен

преди 1 година

Ще има много серии на реалити от шоуто на Гешев. Нямам търпение да гледам тази клоунада. :-)

204

И?

преди 1 година

Голяма работа като влиза.В "политиката" на България, не случайно сложена в кавички "партии" и "лидери" колкото щеш.Полза от тях обаче никаква.И как Иван Гешев ще бори ламята на организираната престъпност и мафията след като не можа да го стори когато беше облече във върховната власт на Главен прокурор?И той едва ли може сам да си отговори, какво остава да го направи на въпросите на хората.Те не са никак глупави и лесно няма да ги заблудиш!

203

Анонимен

преди 1 година

За какво му е да се занимава с откачалки?Това се чудя.Има някакви луди в момента в политиката,които халюцинират комунисти,болшевики,ДС,СССР и т.н. несъществуващи от над 30 г.неща като общото между тях са наркотиците.Сега ще кажат същите и за него,че е комунист,руснак,извънземен и какво ли още не.По-добре беше да ги хваща с наркотици,за да спират да бълнуват наяве...

fallback